Ziua Mobilităţii Voluntarilor – Mişcare pentru sănătate

1431858230.jpgActiune de promovare a voluntariatului si recunoasterea implicarii voluntarilor Centrului de voluntariat din cadru Asociatiei Exista O sansa Buhusi.

Asociatia Exista O Sansa a inscris Buhusul pe Harta vestilor bune .

6990763_origO suta de comunitati din 37 de judete ies din case, birouri sau din clase, saptamana viitoare, pentru a sarbatori public voluntariatul si a oferi 400 de exemple pozitive de schimbare in Romania, pentru cei care vor sa prinda gustul implicarii in comunitate.

In aceste zile 4500 de voluntari din toata tara se pregatesc sa sarbatoreasca voluntariatul intre 11 si 17 mai 2015, coordonati de cele 140 de organizatii si institutii partenere ale celei de-a paisprezecea editii a Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV). Si nu il vor sarbatori oricum, ci implicandu-se sincron in actiuni foarte diverse de voluntariat pentru copii, varstnici sau persoane defavorizate, in campanii de promovare a unor cauze sustinute de voluntari, in organizarea de targuri nonprofit sau evenimente de premiere pentru voluntarii cei mai implicati.

Tineri, adolescenti si parinti, profesori, seniori sau angajati ai unor companii, mobilizati de partenerii locali SNV, vor munci cot la cot si vor impartasi bucuria de a fi activi in comunitate pentru una din cele 400 de cauze bune si tot atatea stiri pozitive inscrise in SNV.

8347350_origVoluntarii Asociatiei Exista O Sansa mobilizeaza comunitatea, cu mic cu mare, pentru implicarea intr-o activitate de promovare a voluntariatului si recunoasterea implicarii voluntarilor Centrului de voluntariat .

Actiunea debuteaza cu Marsul voluntarilor– pe bicicleta, cu rolele sau per pedes, participantii parcurg un traseu pe Bdul.Republicii, pentru a imparti mesaje despre voluntari si munca voluntara .

Se vor inmana diplome de recunoastere pentru activitatea anterioara desfasurata de catre voluntarii Asociatiei Exista O Sansa.

Actiunea continua cu un concurs cu premii: cros si ciclism.

Perioada de desfasurare: 16 Mai 2015, orele: 11- 14.
Organizator: Asociatia Exista o Sansa
Participanti: Voluntari ai asociatiei, elevi din liceu si scolile din oras.
Obiective: 

1.Promovarea voluntariatului la nivel local.
2.Mobilizare pentru miscare si viata sanatoasa.
Activitati:
1. Ora 11.00 – Marsul voluntarilor- toti voluntarii si participantii vor parcurge cca 1000 de metri pe Bdul Republicii, vor imparti fluturasi-mesaje cu si despre voluntariat si activitatea voluntarilor asociatiei.
2. Ora 11.30 – Crosul voluntarilor- concurs cu plecarea de la Sinagoga- sosire Troita Ciolpani;
3. Ora 12.30 – Concurs de biciclete/ role- pe str.Avantului.

  • MULTUMIM TUTUROR PARTICIPANTILOR .
  • MULTUMIM POSTULUI TV LOCAL SI BUHUSI NET,POLITIEI SI JANDARMIERIEI CARE AU FOST ALATURI NOUA PE TOATA DURATA ACTIUNII.
  • MULTUMIM PRIMARIEI CARE A ASIGURAT TRANSPORTUL PARTICIPANTILOR LA INTOARCERE.
  • MULTUMIM SPITALULUI ORASENESC CARE NE-A ASIGURAT ASISTENTA MEDICALA.
  • MULTUMIM SCOLILOR PARTICIPANTE.
  • MULTUMIM IN PRINCIPAL SINGURILOR SPONSORI:
  • ORIFLAME prin prezenta dnei MIRELA BURGHELIA SI AVON.
  • MULTUMESC VOLUNTARILOR ORGANIZATORI.
  • MULTUMESC VOLUNTARILOR PREZENTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *