Oferă o şansă

Fiţi alături de noi, susţinând dezvoltarea proiectelor propuse.
Cu totii vom avea satisfactia ca putem fi mai buni, ca ne pasa de cei care traiesc langa noi si au nevoie de sprijinul nostru.

Ajută-ne să ajutăm! Împreună suntem puternici!

Redirecţionează 2 % şi oferă o şansă !

  • Campanie 2% pentru sustinerea persoanelor aflate in situatii de risc
  • Alegeţi să redirecţionaţi 2% din impozitul aferent anului 2013 către Asociatia “Exista o Sansa”,iar decizia dumneavoastră poate face cu adevărat diferenţa în viaţa persoanelor aflate în situaţii vulnerabile.

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Exista o Sansa
Cont bancar(IBAN): RO95BTRL00401205G86705XX
Cod de identificare fiscala: 30445256

         Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizică, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit aferent anului 2013 care poate fi redirecţionată de către fiecare cetăţean în parte către entitatea dorită de acesta, în cazul de faţa către Asociatia “Exista o Sansa”.

          CE TREBUIE SĂ FAC?

  • Procedură este extrem de simplă şi nu costă nimic! Trebuie doar să completaţi şi să semnaţi Formularul 230 dacă în anul anterior aţi realizat venituri din salarii şi asimilate acestora, sau Formularul 200 dacă în anul anterior aţi obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc).
  • Formularul trebuie completat cu datele personale, de mână, cu majuscule şi semnat. Nu este necesară specificarea sumei (instituţia fiscală o va calcula şi o va vira conform legii) şi nici ataşarea Fişei Fiscale. Formularul completat se depune direct la registratura administraţiei financiare de care aparţineţi sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 mai.

Dacă doriţi să sprijiniţi şi mai mult cauza noastră, puteţi să strângeţi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţaţi. Un voluntar al Asociatiei Exista O Sansa va veni la sediul dumneavoastră să ridice formularele şi ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.
          În numele tuturor persoanelor care vor beneficia de sprijinul dumneavoasta, vă mulţumim!

Donează ACUM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *