Curs de scriere proiecte

450276 20 reprezentanti de la ONG-uri si lucratori de tineret din judetul Bacau si Iasi, au participat timp de 3 zile, intre 21 si 23 februarie 2014, la sediul Centrului Europe Direct Comanesti, la cursul “PLUS de scriere de proiecte in contextul proiectelor de tineret, Erasmus +”.
Din partea Asociatiei “Exista o Sansa” la curs a participat Ingrid Ioana – voluntar cu ambitie arzatoare.

Evenimentul la care a participat Ingrid Ioana, a fost organizat de Insitutul pentru Dezvoltare si Inovare si Centrul Europe Direct Comanesti in colaborare cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si formarii Profesionale. Erasmus + este noul program de 16 miliarde de euro pentru educație, formare, tineret și sport.

5304036Toate programele anterioare, cum ar fi Tineret în acțiune, Erasmus și LLP sunt incluse în noul program Erasmus Plus. Acest program are trei piloni principali: educație și formare, tineret și sport. Obiectivul principal al programului Erasmus Plus este acela de a îmbunătăți sansele de angajare ale tinerilor prin dobândirea de competențe suplimentare apreciate de angajatori, precum și îmbunătățirea competențelor lingvistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *