Nu esti singur!

nu-esti-singurScopul proiectului este de a reduce efectele migratiei prin dezvoltarea unui pachet integrat de servicii de consiliere ( sociala , educational , psihologica) oferit unui numar de 30 de copii, elevi ai scolilor generale din localitatea Buhusi, ai caror parinti sunt plecati in strainatate sa lucreze si combaterea efectelor negative cauzate de lipsa parintilor.

Grupul tinta al proiectului este reprezentat de  30 de elevi , cu varste cuprinse intre 7/14 ani de la Scoala Stefan cel Mare din localitatea Buhusi , judetul Bacau, care au unul sau ambii parinti plecati la munca in strainatate.

Activitatile principale ale proiectului sunt : consilierea sociala si psihologica; activitati recreative ; activitati nonformale pentru reducerea esecului scolar ; activitati de dezvoltare a comunicarii.

Obiectivele proiectului ‘’Nu esti singur! ‘’ vor viza:

1. Cresterea de autocunoastere al celor 30 de copii beneficiari

2. Socializarea si integrarea sociala a celor 30 de copii benefiari

3. Diminuarea problemelor de natura emotionala , educationala si comportantala a celor 30 de beneficiary

4. Implicarea active a celor 30 de copii benefiari in activitati de dezvoltare a potentialului creative si de petrecere a timpului liber

5. Dezvoltarea abilităţilor de comunicare (inclusiv cu părinţii), a înţelegerii, a solidarităţii, a toleranţei reciproce şi crearea sentimentului de apartenenţă la grup

6. Creşterea calităţii vieţii celor 30 de copii beneficiari

7.  Promovarea ideei de voluntariat în rândul tinerilor şi creşterea numărului de voluntari ai asociaţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *