Curs leadership

LEADERSHIP
Oamenii nu se nasc lideri, oamenii devin lideri !

Exista-o-sansa-7379180Despre leadership s-a scris o literatură extrem de vastă până în prezent. Uneori, presiunea pusă pe umerii noștri de a fi, la rândul nostru, lideri este și ea extrem de mare. Se întamplă însă uneori să nu știm exact de unde să începem sau ce înseamnă mai exact leadership-ul.

Leadership-ul înseamnă a-i învăța și pe alții să devină lideri, de fapt, a-i inspira să realizeze că ei dețin controlul și că aportul lor în ceea ce se întâmplă într-o echipă, de exemplu, este unul foarte mare. Așa cum oamenii pot fi inspirați să urmeze pe cineva, este important să fie ajutați să descopere ce ar urma în ei înșiși. Leadership-ul este, în cele din urmă, abilitatea de a-i motiva pe oameni să te urmeze, dar și de a-i anima să se conecteze la ceva mai mare, chiar la mareția din ei înșiși.

Exista-o-sansa-1721821Mie mi-a placut foarte mult si sincer am descoperit greselile pe care le-am facut ca lider la inceput . Am invatat ca este important sa fi mediator, lider si in acelasi timp prieten cu toti. Cel mai mult mi-a facut placere sa ascult povestile de viata ale tuturor. M-am simtit bine cred ca atmosfera a fost placuta pentru toti. Fata de celalat curs simt ca am devenit o echipa mai puternica si unita si mai important am devenit prieteni nu doar colegi.
Milena Placinta – Voluntar Asociatia Exista o Sansa
Exista-o-sansa-9907062Pur si simplu nu am cunvinte sa descriu cum m-am simtit in aceste 2 zile. A fost mai mult decat minunat totul. Am avut un trainer foarte bun (Multumim din suflet si sper sa ne revedem cat mai curand, Paul !!), am fost o echipa foarte buna, unita, serioasa dar si glumeata in acelasi timp. Chiar daca initial am spus ca nu am cuvinte, am incercat sa gasesc cateva pentru a descrie aceasta experienta. Multumesc Asociatia “Exista o sansa” ca mi-ai oferit sansa sa cunosc niste oameni minunati.
Cezar Gabriel Botezatu – Voluntar Asociatia Exista o Sansa
Un curs minunat! Cred ca cel mai bun dintre cele 2 de pana acum! Am invatat multe lucruri, ne-am cunoscut mai bine si astfel suntem mai uniti si mai aproape unul de celalalt. Am aflat ceea ce nu stiam despre multe persone din grupul nostru si asta ne-a facut sa ne schimbam parerea fata de o persoana pe care o credeam altfel. Am mai invatat sa facem diferenta dintre un lider si un sef lucru pe care eu sincer nu il aflasem pana acum! Multumim FSC-ului! 
Ana Manuela – Voluntar Asociatia Exista o Sansa